ECCLESION BARBRO INGER "MYY" 

Kuva S.Rokka
Kuva S.Rokka

Synt. 13.09.2019               65cm/30kg

Kasvattaja: Kennel Ecclesion ja jalostusoikeus                                            Omistaja: Sanna


LTE  +++150                          MH 

HD:  A/B                                Selkä: SP0,VA0,LTV0                                       Olat: OK (epävir./20)                      Polvet: 0/0

ED:   0/0                                Silmät: OK (9/21)                                             Sydän:  ei sivuääntä

Hampaat: Kaikki, purenta normaali  Ei alusta tai ääniylihekkyyksiä.

Myy kävi luonnetestissä 2v ikäisenä, testi oli täysin koiran näköinen vaikkakin se on vielä aikuisuuden kynnyksellä oleva nuori narttu. Myy palautuu todella hyvin eikä se koe ympäristöään tai ihmistä herkästi itselleen uhaksi. Se oli koko testin utelias, avoin eikä kysellyt ohjaajaltaan ohjeita tai tukea. Myy on kohtuullisen kova (+3) , se on erittäin vilkas (+1) ja sillä on erittäin suuri taistelutahto (+1). 

Myy harrastaa mondioringiä sekä jälkeä, tokoa ja agilityä. 

Myy on myyty jalostusoikeudella ja  toivottavasti tulevaisuudessa voin käyttää sitä jalostukseen!  

Myy oli pentulaatikon suurin narttu ja jo pienestä se ilmenti voimakasta taistelutahtoa. Se haastoi pojat tissitaistelussa mennen tullen ja osallistui mielellään poikien painileikkeihin heti kun silmät aukesivat ja jalat kantoivat. Varttuessaan huomasi miten kova tarve ja halu Myyllä oli käyttää suutaan, se taisteli, saalisti ja toi minulle lelua pienestä pitäen ja sen kanssa vahvistin kuten muidenkin kanssa tätä ominaisuutta. Myy kuitenkin nosti selvästi päätään tällä halulla ja tarmolla leikkiä ja olla kontaktissa kanssani. Myy oli vahva tahtoinen pentu sekä erittäin määrätietoinen pyrkimyksissään ja jos se jotain aloitti sillä oli todella suuri tahtotila viedä se loppuun. Myy vaikutti myös emänsä tapaan itseriittoiselta ja itsenäiseltä. Myy oli narttu jonka olisin ehdottomasti pentueesta itselleni valinnut. 

Myy on myyty jalostusoikeus ajatuksella ja tulevaisuus näyttää mitä tulee, toiveenani on käyttää Myytä tulevaisuudessa jalostukseen. Myytä on viety erinomaisesti eteenpäin ja se todella on saanut kasvaa ja kehittyä omana itsenään. Myy on avoin, sosiaalinen, vilkas, toimelias ja vietikäs nuori koira. Se omaa ilmiömäisen kyvyn kokea suuriakin tunteita / tunnetiloja joista se kykenee nollaamaan itsensä nopeasti.  Myytä koulutetaan täysin positiivisesti myös mondioringissä.

Myy on instagramissa

© 2022 | Kaikki oikeudet pidätetään, kuvien kopiointi kielletty. kuvat joissa ei mainintaa, Alisa Hovi, O. Lamminen.  
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!