PENTU MEILTÄ ? 

MALINOIS PENTUE SUUNNITTEILLA. Caru astutetaan alkuvuodesta 2019! Uroksena Arrack's home Ringo

Rakastan käyttölinjaisen malinoisin monipuolisuutta. Rotu on aina valmis toimintaan ja niillä on ehtymätön moottori. 

Pyrin kasvattamaan koiria jotka ovat periksiantamattomia työskennellessään, tasapainoisia ominaisuuksiltaan ja niiden kanssa on helppoa elää. Ihailen voimakasta viettiä ja arvostan tervettä ulkonäköä sekä elinvoimaa. Uskon, että terveys näkyy koiran suorituskyvyssä ja halussa työskennellä. Vahvat viettialueet mielestäni ovat osa keskeistä motivaatiota ja perusta koulutettavuudelle. 

Aktiivisesti liikun sekä harrastan koirieni kanssa. Tarjoan niille myös monipuolista liikuntaa nähdäkseni niiden täyden suorituskyvyn. Koirani rakastavat sitä, kun heidän mielensä ja ruumiinsa laitetaan työskentelemään.

Ecclesion pennut ovat ensisijassa rodun tunteviin, aktiivisiin ja harrastaviin koteihin. 

Kaikki Ecclesion-pennut kasvatetaan osana perhettä. Pennut elävät kanssamme jokapäiväisen elämän keskellä tutustumalla muihin koiriin, erilaisiin ihmisiin, käsittelyyn, päivittäisiin ääniin, kaupungin ääniin ja ulkoiluun. Panostan varhaiseen sosiaalistamiseen ja pentujen käsittelyyn myös nähdäkseni niiden ominaisuuksia sekä taipumuksia. 

Kun pennut ovat valmiita uusiin koteihinsa, ne ovat 7 - 8 viikon ikäisiä, rekisteröityä Suomen Kennelliittoon (FCI), terveystarkastettuja, ohjeen mukaan madotettuja ja tunnistusmerkittyjä.

Pennun hinta on 1200€. Kun pennun ostaja sitoutuu virallisiin (PEVISA) terveystutkimuksiin silmien, lonkkien ja kyynärien osalta koiran täyttäessä 2-vuotta hinta on 900€. Terveystutkimuksiin sitoudutaan kirjallisesti osana koiran kauppasopimusta.  En myy koiraa osamaksulla. 

Pennun mukana saat pentupaketin johon kuluuvat:  rekisteripaperit, terveystodistus, "Ecclesion-pentuopas", ruokintaohjeet, tuttua ruokaa, lelu, herkkuja jne. Saat kaupanpäälle myös kasvattajan tuen eliniäks! Rekisteröin kaikki uudet pentuomistajat rodun yhdistykseen ensimmäiseksi vuodeksi. Saat yhdistyksen lehden 4 kertaa vuodessa ja muita etuja!

Joskus meillä on pentuja jotka etsivät sijoituskoteja. Sijoituskodeilta odotan aktiivisuutta ja yhteistyökykyä. Pennut myydään ja sijoitetaan Kennelliiton sopimuksia ja lomakkeita käyttäen, tutustuthan niihin huolella. 

Jos kiinnostuit pennusta kerrothan; 

  • itsestäsi 
  • koira kokemuksestasi 
  • mihin tarkoitukseen ja millaista pentua etsit 
Ecclesion Allstar Allison tekee tottista
Ecclesion Allstar Allison tekee tottista

KOTIA ETSII 

.....