PENTU MEILTÄ ?

SEURAAVA PENTUE SUUNNITTEILLA KEVÄT/SYKSY 2022

ajatuksena käyttää Myytä (E. Barbro Inger) jalostukseen Uros valinta avoin, vaihtoehtona 2 tasapainoista intensiivisesti ja vahvasti työskentelevää urosta. Lopulliset päätökset tehdään ja paljastatetaan myöhemmin. 

Myystä lisää sivulla Koirat -> Myy tai instagramista @smyrgeli

Etsin mahdollisesti sijoitus nartulle yhteistyökykyistä ja tavoitteellisesti harrastuksiin suhtautuvaa kotia. 

Ecclesion Berta Marie "Pii"
Ecclesion Berta Marie "Pii"

Lisää tietoa meistä ja suunnitelmistamme saat kysymällä! 

Rakastan käyttölinjaisen malinoisin monipuolisuutta. Rotu on aina valmis toimintaan ja niillä on ehtymätön moottori. Kasvatustoimintani pyrin pitämään pienimuotoisena ja siksi pentueita meillä on harvakseltaan. Harkitsen jokaista yhdistelmää monelta eri kantilta ja teen pentueen sillä ajatuksella että voisin itse pitää yhdistelmästä pennun. 

Tavoitteena on jalostustyölläni vaalia ja ylläpitää malinoisin hyviä ominaisuuksia sekä sen vahvaa asemaa monipuolisena harrastus ja virkakoirana. Ihanteellinen malinois on hyvän toimintakyvyn ja suuren taistelutahdon sekä rohkeuden omaava koira.

Pyrin kasvattamaan koiria jotka ovat periksiantamattomia työskennellessään, vahvoja ominaisuuksiltaan mutta niiden kanssa on helppoa elää. Ihailen voimakasta viettiä ja arvostan tervettä ulkonäköä sekä elinvoimaa. Vahvat viettialueet ovat osa keskeistä motivaatiota ja perusta koulutettavuudelle. 

Kannustan jokaista kasvatin omistajaa tutkituttamaan koiransa viimeistään 2 vuoden iässä lonkkien, kyynärien, selän sekä silmien osalta. Nyt saatavilla oleva olkanivelten osteokondroosi lausunto on myös suositeltava, sillä sitäkin perinnöllistä sairautta rodulla esiintyy. 


Ecclesion pennut ovat ensisijassa perheenjäseniä rodun tunteviin, aktiivisiin ja harrastaviin koteihin. 

En myy pentua ensimmäiseksi koiraksi. 

Kaikki Ecclesion-pennut kasvatetaan osana perhettä. Pennut elävät kanssamme jokapäiväisen elämän keskellä tutustumalla perheen muihin koiriin, erilaisiin ihmisiin, käsittelyyn, päivittäisiin ääniin, kaupungin ääniin, autoiluun ja ulkoiluun. Panostan varhaiseen sosiaalistamiseen ja pentujen käsittelyyn myös nähdäkseni niiden ominaisuuksia sekä taipumuksia. Pentutestaan jokaisen pentueen.

Kun pennut ovat valmiita uusiin koteihinsa, ne ovat 7 - 8 viikon ikäisiä, rekisteröityä Suomen Kennelliittoon (FCI), terveystarkastettuja, pentutestattuja, ohjeen mukaan madotettuja ja tunnistusmerkittyjä.

Pennun hinta on 1200€. Kun pennun ostaja sitoutuu virallisiin (PEVISA) terveystutkimuksiin silmien, lonkkien, selän ja kyynärien osalta koiran täyttäessä 2-vuotta hinta on 1000€. Terveystutkimuksiin sitoudutaan kirjallisesti osana koiran kauppasopimusta.  En myy koiraa osamaksulla. 

Pennun mukana saat pentupaketin johon kuluuvat:  rekisteripaperit, terveystodistus, "Ecclesion-pentuopas", ruokintaohjeet, tuttua ruokaa, lelu, herkkuja jne. Saat kaupanpäälle myös kasvattajan tuen eliniäks! Rekisteröin kaikki uudet pentuomistajat rodun yhdistykseen ensimmäiseksi vuodeksi. Saat yhdistyksen lehden 4 kertaa vuodessa ja yhdistyksen kautta myös muita etuja!


YHTEISTYÖSSÄ:

Jaana Pohjola on erittäin eläinlähtöinen ja selkeä kouluttaja jolla on laajat näkemykset monien eläinlajien käyttäytymisestä. "Olen opiskellut eläinten käyttäytymistiedettä Portsmouthin yliopistossa, joten kaikilla tekemisilläni on myös vahva tieteellinen tausta. Minulle on tärkeää eläinkoulutusalan kehittäminen ja uusimman tieteellisen tiedon jakaminen kaikille eläinten kanssa tekemisissä oleville."

Pentupaketin mukana saat jäsenyyden Eläinkoulutus.fi sivustolle "Tyytyväinen koiranpentu" kurssille.


Joskus meillä on pentuja jotka etsivät sijoitus/jalostusoikeus koteja. Sijoituskodeilta odotan aktiivisuutta ja yhteistyökykyä sekä tavoitteellista harrastamista. Pennut myydään ja sijoitetaan Kennelliiton sopimuksia ja lomakkeita käyttäen, tutustuthan niihin huolella. 

Jos kiinnostuit pennusta kerrothan itsestäsi vähintään seuraavat asiat 

  • itsestäsi ja elämäntilanteestasi
  • koira kokemuksestasi
  • koulutuksellisesta osaamisestasi sekä näkemyksistäsi
  • mihin tarkoitukseen ja millaista pentua etsit
  • En myy pentua ensimmäiseksi koiraksi 
Ecclesion Arsenic Arturo
Ecclesion Arsenic Arturo
© 2022 | Kaikki oikeudet pidätetään, kuvien kopiointi kielletty. kuvat joissa ei mainintaa, Alisa Hovi, O. Lamminen.  
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!