KETÄ ME OLEMME?

Olen aktiivinen pääkaupunkiseudulla asusteleva koiraharrastaja vuodesta 2005 lähtien. Synnyin ja kasvoin koirien kanssa. Olen suorittanut Suomen Kennelliiton kasvattajan peruskurssin sekä kasvattajan jatkokurssin vuonna 2013. 

Kennelnimi Ecclesion minulle myönnettiin alkuvuonna 2014. Olen osallistunut monille kursseille ja seminaareihin, jotka koskevat koirien käyttäytymistä, ravitsemusta ja liikuntaa. Olen opiskellut toko koulutus ohjaajaksi ja koulutusohjaajaksi sekä työskennellyt kouluttajana. 

Omat koirat ovat minulle perheen jäseniä ja ne elävät tavallisessa arjessa kanssani joka on harrastamista sekä elämästä nauttimista. 

Rakastan monipuolisuutta malinoisissa. Niiden moottori on ehtymätön ja ne ovat aina valmiita liikkeelle. Koirassa arvostan suurta  viettiä, vakaata luonne ja hyviä hermoja. Pyrin kasvattamaan koiria, jotka ovat ahkeria työntekijöitä, niiden ominaisuudet ovat  tasapainossa ja niiden kanssa olisi helppoa elää. Tavoitteenani on ylläpitää malinoisin ominaisuuksia monipuolisena ja kyvykkäänä harrastuskoirana.

Olen Suomen Kennelliiton, Suomen Belgianpaimenkoirayhdistyksen ja Suomen mopsikerhon  jäsen.

Lisätietoja meistä Facebookissa, Kennel Ecclesion tai Instagramissa @teamturbocharged